Доставка с Еконт

Имате въпроси?

За да улесним вашето пазаруване, изготвихме списък с най-често задавани от потребителите въпроси. Ако не успеете да намерите това, което търсите, може да се свържете с нас по посочените по-долу възможности.

Кубатурата се изчислява като се умножат дължината, широчината и дължината (A*B*L) в метри. Пример: Дебелина: 3см; Широчина: 10см и Дължина: 400см. Следователно кубатурата на 1 брой е: 0,03*0,10*4=0.012м3

Квадратурата се изчислява като се умножат широчината, дължината в метри, по броя на дъските. (B*L)*n Пример за 10 дъски (1 връзка) стандартна ламперия : Широчина: 9см и Дължина: 400см. Следователно квадратурата на 10бр е: 0,09*4*10=3,6м2

Не можете да закупите един брой дъска или греда от нас, защото сме производители предимно на едро. При готовите продукти, като ламперия, дюшеме, декинг или первази - можете да закупите минимум 1 връзка от даденият продукт. За повече информация на връзките, които предлагаме посетете стандарта ни за връзване - https://www.palisandar.com/standart

Поръчка е възможно да направите на имейл office@palisandar.com или да изпратите запитване от страницата ни с контакти. За да ви изготвим оферта трябва да запишете размерите и броя на продуктите, които желаете, както и допълнителните услуги към тях, ако има такива да се включат. (Напр. + сушене, рендосване, импрегниране, фрезоване, шлайфане, транспорт и др.)

В зависимост от продуктите във Вашата поръчка, ще Ви запишем срока на изработка в офертата.

Да, работим с куриерска фирма "Еконт" и имаме отстъпка от техните услуги. По куриери изпращаме предимно готови продукти, като ламперия, дюшеме, декинг, первази, лайсни, оградни елементи и други. Възможно е да се изпраща материал с дължина до 400см с "Еконт".

Да, цените в сайта са актуални и са за поръчки на дребно със стойност до 1000лв. Ако поръчката Ви надвишава 1000лв ще Ви изготвим индивидуална оферта с цени на едро.

Не, произвеждаме пчелни кошери само по поръчка с минимално количество от 10 броя. Не поддържаме кошери на склад. Поддържаме на склад само рамки за кошери с дължина 15см, 22см и 29см.

Да, издаваме декларация за съотвествие на материалите, които са закупени от нас, при изискване от клиента.

"Палисандър" ООД е сертифицирана по "ISO 9001" и "FSC".

Освен нашата производствена база в гр. Ракитово, разполагаме със склад в гр. Бургас. А за други градове имаме търговски представители в област Перник, Велико Търново, Шумен, Добрич, Русе.

Да, предлагаме импрегнация на всички произвеждани от нас продукти. Импрегнацията е чрез потапяне във вана, с възможност на безцветен импрегнант или кафяв.

Не, произвеждаме и предлагаме продукти само и единствено от иглолистна дървесина - бял бор, смърч и Сибирска лиственица.